سردخانه

طراحی و ساخت و نصب و راه اندازی سردخانه فریونی

طراحی سردخانه

طراحی برودت انواع سردخانه بالای صفر و زیر صفر فریونی با نرم افزار تخصصی جهت پایین آوردن هزینه های خرید و نصب تجهیزات

ساخت تجهیزات سردخانه

طراحی و ساخت انواع اواپراتور و کندانسور و تابلو برق در ظرفیتهای مختلف و مناسب با نوع اقلیم و محل بهره برداری

نصب و اجرای سردخانه

نصب تجهیزات سردخانه و تست و راه اندازی و کنترل سیستم برودتی فریونی جهت بهر برداری درست و مقرون صرفه از نظر هزینه

طراحی و ساخت و نصب و راه اندازی سردخانه فریونی

محاسبه بار برودتی

محاسبه تجهیزات

طراحی لوله کشی

ساخت و تولید

نصب و اجرا

طراحی و ساخت و نصب و راه اندازی سردخانه فریونی صنعتی با دو سال گارانتی و ده سال خدمات

کیفیت بالا و استاندارد تجهیزات

هزینه خرید و نگهداری پایین

نمونه پروژه اجرایی

سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
صداوسیما
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
بیمارستان بقیه ا..
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
بیمارستان امید
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
نیروی دریایی ارتش تهران
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
نیروگاه زباله سوز کهریزک تهران
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
شرکت بهنوش
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
تهیه غذا ارغوان خیابان قرنی
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
بیمارستان فوق تخصصی 15 خرداد تهران
سردخانه زیر صفر و بالای صفر فریونی
غذاخوری پاکدشت

سردخانه بالای صفر

این نوع سردخانه ها دارای گستره دمایی 5- تا 15+ بوده و جهت نگهداری انواع مختلف محصولات نظیر میوه، سبزیجات، لبنیات، مواد اولیه غذایی و ... به کار می رود. 

سردخانه زیر صفر

این سردخانه جهت نگهداری محصولات منجمد به کار می رود و رنج دمایی آن از 10- تا 30- می باشد. بطور معمول محصولات زیر صفری دارای شرایط  مخصوص می باشد.

به منظور حفظ و نگهداری  محصولات غذایی و آزمایشگاهی و جلوگیری از فساد آن ها از سردخانه ها استفاده می شود. به طور کلی سردخانه مجموعه ای از دستگاه های تولید برودت است که پس از ایجاد سرما، آن را به داخل فضای عایق شده  هدایت و دمای آنجا را تا حد مورد نیاز و استاندارد کاهش می دهند. سردخانه هایی که از سیستم تبرید تراکمی بهره می برند به طور کلی دارای چهار قسمت اصلی و استاندارد استفاده می کنند  که به ترتیب زیر است: کمپرسور کندانسور شیر انبساط اواپراتور سردخانه تراکمی  به دلیل استفاده از کمپرسور در سیکل تبرید این سردخانه ها،  از اسم سردخانه تراکمی استفاده می  گردد. سیستم سردخانه های تراکمی غالبا از نوع سردخانه فریونی یا سردخانه آمونیاکی است که از هر کدام در کاربرد های خاصی استفاده می گردد.

روش کارکرد سیکل تبرید در سردخانه های تراکمی به این شکل است که ابتدا گاز مبرد توسط کمپرسور مکش می شود و در کمپرسور بنا بر نوع کمپرسور، تحت فشار قرار می گیرد و فشرده می شود و با افزایش فشار، دمای گاز نیز افزایش می یابد. این گاز پر فشار و پر حرارت دارای مقادیری روغن در خود است که پس از خروج از کمپرسور به وسیله سپراتور روغن از آن جدا می گردد و پس از جدا سازی، روغن به کارتل کمپرسور بازگردانده می شود تا دوباره در کمپرسور استفاده گردد.

گاز خروجی پس از حذف روغن، به کندانسور وارد می گردد و در کندانسور تا حدود زیادی حرارت آن جذب شده و به همین دلیل به مایع یا کندانس تبدیل می شود و پس از این فرایند، مایع تولید شده در مخزنی به اسم رسیور ذخیره می گردد.

بعد از پر شدن رسیور و عبور از حد تعیین شده، فلوتر نصب شده روی رسیور باز می گردد و مایع اواپراتور به شیر انبساط (اکسپنشن ولو) وارد میشود و سپس توسط شیر انبساط به درون اواپراتور اسپری می گردد. به علت پایین بودن درجه جوش در مبرد ها و همچنین کاهش فشار در اواپراتور، مبرد شروع به جوشیدن می کند و این فرایند به علت خاصیت مبرد ها به شدت گرما گیر می باشد و باعث می گردد  محیط اواپراتور و فین ها نصب شده روی آن سرد گردد.

در این زمان فن اواپراتور  شروع به کارمی کند و هوای محیط را از بین فین های اواپراتور عبور می دهد و باعث سرد شدن سردخانه می گردد. سپس مبرد عبوری از اواپراتور که حالت دوفازی دارد به اکومولاتور وارد می شود تا تمام آن تبخیر گردد و اطمینان حاصل شود که مایع وارد کمپرسور نشود. این سیکل تبرید تا زمانی که دمای سردخانه به میزان دلخواه برسد ادامه پیدا می کند.

 

 

سردخانه هایی که در بازار رایج است عموما به گروه های زیر تقسیم بندی می گردد:

  • سردخانه خانگی ( یخچال فریزر)

  • سردخانه مغازه ای (یخچال های ویترین دار)

  • سردخانه هایی که در مراکز تجاری مانند هتل ها و مراکز تفریحی استفاده می گردد.

  • سردخانه های بزرگ که در صنایع در ابعاد بزرگ تر با توان بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

 

سردخانه را بر اساس فاکتورهای متعددی مانند دما و حجم و غیره می توان دسته بندی کرد، از لحاظ حجم به شرح زیر می باشد:

  • سردخانه متحرک

  • سردخانه اتاقی

  • سردخانه صنعتی

  • سردخانه کانکسی 

 

سردخانه بالای صفر

سردخانه زیر صفر

در صورت نیـاز هر نـوع اواپراتور و کندانسور سردخانه طبـق سفـارش مشتـری طراحی و ساختـه می شـود.

اواپراتور فریونی

اواپراتورهای فریونی مناسب جهت سردخانه های بالای صفر و زیر صفر می باشد. از لوله مسی 5/8 اینچ و فین های صفحه ای آلومینیومی است. تراکم فین ها از ۳ الی۶ فین در اینچ می باشد.

ظرفیت برودتی اواپراتورهای  از ۲.۵ الی 82 کیلووات  میباشد . فـن های مورد استفاده در محصولات مصرف انـرژی کم و راندمـان بالا بـرخوردار می باشنـد. 

کندانسور فریونی

کندانسور فریونی مناسب جهت سردخانه بالا صفر و زیر صفر می باشد. کندانسور  از لوله های مسی 3/8 اینچ و فین های آلومینیومی با تراکم 8 فین در اینچ است. کویل از لوله مسی 5/8 اینچ و با تراکم 10 فین در اینچ تولید می شوند

ظرفیت حرارتی کندانسورهای هوایی از ۵.۵ الی  ۲۲۵ کیلووات در ΔT=15°C می باشـد. فـن های مورد استفاده در محصولات مصرف انـرژی کم و راندمـان بالا بـرخوردار می باشنـد. 

تابلو برق

کنترل وضعیت کاری تجهیزات، کنترل شرایط دمایی سردخانه ، تعیین زمان دیفراست (برفک زدایی) حفاظت تجهیزات،  به‌عهده تابلو برق سردخانه است. مدارتابلو برق سردخانه طوری طراحی می‌شود که بازه دمایی حداقل بوده و مواد سالم و با کیفیت باقی بمانند.

نصب PLC درصورت درخواست مشتری

کمپرسور قابل استفاده در سردخانه

کمپرسور اسکرو هنبل

کمپرسور سیلندر پیستونی کریر

کمپرسور نیمه بسته کوپلند

کمپرسور اسکرال کوپلند

کمپرسور اسکرو رفکامپ

کمپرسور سیلندر پیستونی دو مرحله ای

کمپرسور اسکرو بیتزر

کمپرسور اسکرال دنفوس

اویل سپراتور

دستگاهی برای جدا کردن روغن از مخلوط روغن و مبرد در خط دهش (خروجی کمپرسور) یک سیکل سردخانه می باشد.

کر درایر

کردرایر قطعه ای است که مواد خارجی مانند رطوبت، خاک، روغن، و اسید تولید شده توسط رطوبت را از مبرد می گیرد. کر درایرها انواع واقسام گوناگونی دارند و از جذب کننده های متفاوت تشکیل شده اند

آکومولاتور

یکی از اجزای فرعی کمپرسورها می باشد این قطعه که در مسیر جریان کمپرسور و قبل از مرحلۀ ساکشن نصب می شوند،  از ورود مایعات به داخل کمپرسورها جلوگیری می کنند. ورود سیال مایع به داخل کمپرسور باعث از بین رفتن تجهیزات داخلی کمپرسور می گردد.

 

قطعات مورد استفاده

های اند لو

اویل پرشر

شیر برقی

لرزه گیر

شیر انبساط

مایع شکن

سایت گلس

تایمر دیفراست

مشتریان

هتل ها
کترینگ ها
بیمارستانها
داروسازی ها
شرکت لبنیاتی
گلخانه ها