بوستر پمپهای آبرسانی و آتش
فروش انواع پمپ و بوستر پمپ
فروش انواع پمپ و بوستر پمپ تاسیسات و آبرسانی و آتش نشانی و استخرطبق استاندارد
طراحی کامل با نقشه سه بعدی
جوشکاری آرگون و استیل
تولید انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی کلاس S1-S2-S3
تجهیزات متنوع و قیمت رقابتی
گروه صنعتی پرگاس
واردکننده پمپ و سازنده بوستر پمپ جهت تامین فشار آب مورد نیاز در ساختمانهای بلند مرتبه، بیمارستانها، استادیوم های ورزشی، صنایع کشاورزی و ساختمانهای مسکونی و اداری وسازنده اطفاء حریق و بوستر آتشنشانی
طراحی با نرم افزار
نمونه پروژه اجرایی
بوستر پمپ آبرسانی
سازنده انواع بوستر پمپ آبرسانی بصورت سفارشی طبق استاندارد
بوستر (booster) به معنی تقویت کننده است و بوستر پمپ به یک یا مجموعه ای از چند الکترو پمپ گفته می شود که بصورت موازی توسط لوله کشی های مورد نیاز و دیگر تجهیزات مربوطه بر روی شاسی مناسب به یکدیگر متصل می شوند تا میزان آب مصرفی و فشارآب مورد نیاز برای سیستم آبرسانی یا آتش نشانی خصوصاً در ساختمان های بلند مرتبه، مصارف خانگی، صنعتی، کشاورزی و استخر را تأمین نماید.بوستر پمپ شامل دو یا چند پمپ آب می باشد که برای افزایش یا حفظ فشار و مقدار بازدهی آب به کار می رود.
به طور کلی برای تامین فشار مطلوب در شبکه آب مصرفی و آتشنشانی در داخل ساختمان های مرتفع و بزرگ از سیستم های زیر استفاده می شود
انواع بوستر پمپ های تولیدی این شرکت
بوستر پمپ آبرسانی
بوستر پمپ آتشنشانی
بوستر پمپ دور متغیر
بوستر پمپ دور ثابت
وظیفه اصلی بوستر پمپ آبرسانی ثابت نگه داشتن فشار آب جهت تامین شبکه مصرف با توجه به الگوی متغیر مصرف می باشد. اگر در شبکه مصرف آب وجود نداشته باشد بوستر پمپ ها نیز حالت خاموش می باشند.و در صورت نیاز به مصرف اولین پمپ از بوستر پمپ آبرسانی روشن و اگر نیاز مورد نظر برطرف نشود پمپ بعدی نیز روشن می شود و عکس این عمل نیز هنگام خاموش و یا کاهش مصرف ایجاد می شود.
- کاربرد بوستر پمپ آبرسانی تنظیم فشار آب در ساختمان های مختلف مانند برج ها، بیمارستان ها، مدارس، سالن های ورزشی، مجتمع های مسکونی و آپارتمانی و غیره می باشد
- تامین سیستم آب اطفاء حریق آبی یکی دیگر از کاربردهای بوستر پمپ آبرسانی می باشد.
- جهت مصارف کشاورزی و آبیاری قطر ه ای نیز از بوستر پمپ آبرسانی استفاده می شود.
- همچنین در تامین آب صنعتی کارخانجات و صنایع بزرگ
بوستر پمپ آبرسانی از نظر تعداد پمپ به یک یا چند پمپ طبقه بندی می گردند
پمپ آبرسانی با دور ثابت به دو گروه الکترو پمپ پیشرو و بدون الکتروپمپ پیشرو تقسیم می گردد
- گروه الکترو پمپ پیشرو
بوستر پمپ آبرسانی از یک الکترو پمپ پیشرو (جاکی پمپ) و یک یا چند الکترو پمپ اصلی تشکیل می شوند که گنجایش و ظرفیت الکترو پمپ پیشرو کمتر از الکترو پمپ اصلی است ولی فشار آن با فشار الکترو پمپ های اصلی برابر است و برترین ویژگی پمپ پیشرو می باشد.
- بدون الکتروپمپ پیشرو
این بوستر پمپ آبرسانی از دو یا چند الکترو پمپ اصلی با مشخصات یکسان بدون استفاده از الکترو پمپ پیشرو ساخته می شوند.
طراحی تجهیزات بوستر پمپ
بوستر پمپ آتش نشانی
سازنده انواع بوستر پمپ آتش نشانی بصورت سفارشی طبق استاندارد پمپ های آتش نشانی UL LISTED و S3 این شرکت افتخار تامین پمپ های UL LISTED حداقل زمان ممکن
بوستر پمپ آتش نشانی
جهت تامین آب و فشار آب مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق در ساختمان ها ، کارخانجات، بیمارستان ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. این فشار و دبی توسط مهندسین و مشاوران طبق مقررات ملی ساختمان و سازمان آتشنشانی محاسبه می شود. بوستر پمپ آتش نشانی باید حداقل دارای دو پمپ باشد که هر یک به تنهایی توانایی تامین آب مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق را داشته باشند. در ظرفیت های مختلف با پمپ های متفاوت طبق درخواست و نیاز مشتریان طراحی و تولید می شوند. بوستر پمپ آتش نشانی طبق استانداردهای NFPA با تجهیزات با کیفیت تولید می گردند.
بوستر پمپ آتش نشانی با ترکیب سری
بوستر پمپ آتش نشانی در این ترکیب هد کلی برابر با مجموع هد تک تک پمپ هاست و دبی کل سیستم برابر دبی تک تک پمپ ها می باشد از این رو به این سری از پمپ ها بوستر پمپ آتش نشانی با ترکیب سری گفته می شود.
بوستر پمپ آتش نشانی با ترکیب موازی
در ترکیب موازی بوستر پمپ آتش نشانی به این صورت بکار می روند که دبی کل سیستم برابر با مجموع دبی تک تک پمپ ها است و هد پمپ ها با هم برابر است و هد کلی سیستم برابر با هد تک تک پمپ ها است.
اجزای اصلی بوستر پمپ آتشنشانی عبارت اند از:
- مجموع الکترو پمپ
- شاسی اصلی
- کلکتور مکش و کلکتور رانش (که شامل شیر فلکه، شیر خودکار، صافی، لرزه گیر و تجهیزات استاندارد )
- تابلو کنترل و فرمان و قدرت
- تجهیزات کنترل فشار الکترونیکی و مکانیکی
- نمایشگر فشار مکانیکی
بوستر پمپ آتش نشانی حداقل شامل دو پمپ می باشند که یکی از پمپ ها به عنوان پمپ اصلی و دیگری به عنوان پمپ رزرو استفاده می شود. بوستر پمپ آتش نشانی می توانند با پمپ جاکی یا بدون پمپ جاکی ساخته شوند. در محاسبه بوستر پمپ آتش نشانی تعداد و ظرفیت الکترو پمپ ها باید به صورتی محاسبه شود که هر یک از الکترو پمپ ها به تنهای جوابگویی نیاز مورد نظر باشد. بوستر پمپ آتش نشانی بصورت دور ثابت تولید می شوند زیرا در زمان نیاز باید الکترو پمپ ها جهت تامین هد و دبی با حداکثر ظرفیت عمل نمایند.
مزایای بوستر پمپ آتش نشانی پرگاس
- امکان تغییر ترتیب کار کرد پمپ ها و جایگزینی یک پمپ در صورت از کار افتادن پمپ اول
- سیستم استارت محدود (15 ثانیه ای) اتوماتیک پمپ ها برای چک کردن کل سیستم و جلوگیری از گیر پاژ کردن پمپ ها
- کنترل سطح مخزن ذخیره آب با سیستم اتوماتیک
- سیستم هوشمند کنترل و اعلام خرابی (error & alarm) کل پکیج بوستر پمپ آتشنشانی به صورت اتوماتیک
بوستر پمپ آتش نشانی
سازنده انواع بوستر پمپ آتش نشانی
*ساخت بوستر مطابق با استاندارهای UL/FM و NFPA 20
*واردات بوستر پمپ های داری استاندار UL/FM و NFPA 20
* دارای تاییده آتش نشانی
بوستر پمپ آتش نشانی
سازنده انواع بوستر پمپ آتش نشانی استاندارهای UL/FM و NFPA 20
1. پمپ اصلی ساخت Alaman و watex
2. جوکی پمپ ساخت ADP استرالیا
3. الکتروموتور ساخت Maraton آمریکا
4. تابلوفرمان ساخت Tornatech کانادا
5. دیزل ساخت Black Stallion امارات
بوستر پمپ ها از نظر کنترل فشار به دو دسته تقسیم می شوند
بوستر پمپ های دور ثابت
بوستر پمپ های دور متغیر
بوستر پمپ دور ثابت تشکیل شده از الکترو پمپهای که دارای سرعت چرخش ثابت هستند. به بوستر پمپها در واقع یک دستگاه مرتبط و یکپارچه از چندین الکترو پمپ است که به صورت موازی به یکدیگر وصل شدهاند به نحوی که توانایی ایجاد دبی و هد مورد نیاز با کمترین انرژی و بالاترین راندمان را دارا باشند تا آب مصرفی و فشار وارد شده بر سیستم را تأمین نمایند. وظیفه اصلی بوستر پمپ دور ثابت نگه داشتن فشار سیستم بالاتر از یک مقدار حداقل در دبی مورد نیاز سیستم میباشد. بوستر پمپ دور ثابت با توجه به الگوی مصرف به مدار وارد یا خارج میشوند. هر بوستر پمپ دور ثابت از یک یا چند الکتروپمپ اصلی تشکیل میشود و میتوانند از الکترو پمپهای جوکی (یا به عبارتی پیشرو) باشند قابل ذکر است که بوستر پمپ دور ثابت میتواند از الکتروپمپ های رزرو یا ذخیره نیز استفاده کنند. امروزه بوستر پمپهای دور ثابت بیشتر به جهت استفاده در سیستمهای آتش نشانی تولید میشود.
عملکرد بوستر پمپ دور ثابت
زمانی که مصرف آب شروع میشود فشار آب در شبکه افت میکند و برای جبران افت فشار آب اولین الکترو پمپ شروع به کار میکند اگر اولین الکتروپمپ قادر به تأمین حداقل فشار مورد نیاز نباشد الکتروپمپ های دیگر به ترتیب شروع به کار میکند تا افت فشار آب مورد نیاز ثابت نگه داشته شود و زمانی که فشار آب کم یا متوقف شود الکتروپمپ ها به ترتیب از مدار خارج میشوند. در بوستر پمپ دور ثابت جدید برای فرمان دادن جهت خاموش و روشن کردن الکتروپمپ ها و برای کنترل فشار فقط از دو پرشر سوییچ استفاده میشود یک پرشر سوییچ وظیفه حداکثر فشار و دیگری وظیفه حداقل فشار را تنظیم میکند به این صورت که با بسته شدن مدار هر یک از پرشر سوییچ سیگنال رسیدن فشار آب به حداکثر یا حداقل به تابلوی برق بوستر پمپ میرساند و تابلوی فرمابن بسته به حداقل یا حداکثر بودن فشار فرامین لازم جهت خاموش و روشن شدن را صادر میکند. عملکرد بوستر پمپهای دور ثابت توسط تابلوی برق، منبع تحت فشار دیافراگمی و پرشر سوئیچهای حداقل و حداکثر فشار کنترل میشود. فشار خروجی بوستر پمپ توسط دو پرشرسوییچ حداقل و حداکثر حس میشود و پروسسور موجود در تابلوی برق بر این اساس فرامین مناسب به الکتروپمپ های بوستر پمپ را صادر مینماید.
و این در حالی است که در بوستر پمپ دور ثابت قدیمی به ازای هر یک از الکتروپمپ ها یک پرشر سوییچ استفاده می شد. به این صورت که بر روی هر بوستر پمپ یک پرشر سوییچ نصب می شد تا امکان فرمان نوبتی روشن و خاموش شدن الکترو پمپ ها بر اساس نیاز موجود در شبکه فراهم کند. با این روش بوستر پمپ دور ثابت قابلیت تنظیم پرشر سوییچ مربوطه به هر الکتروپمپ براساس اختلاف فشار 0.5 بار با پرشر سوییچ مربوط به الکتروپمپ قبلی امکان کنترل دبی و فشار مدار بوستر پمپ در شرایط بهینه فراهم می آورد. در بوستر پمپ های دور ثابت پیشرفته، برای عملکرد بسیار دقیق بوستر پمپ، بجای استفاده از پرشر سوئیچ ها از تنها از یک عدد پرشر ترانسمیتر به همراه کنترلر استفاده می شود.
در بوستر پمپ دور ثابت از یک منبع تحت فشار با ظرفیت مشخص و استاندارد استفاده می شود. این منبع ها از نوع دیافراگمی هستند. ظرفیت مفید منبع دیافراگمی برای خاموش شدن هر یک از الکتروپمپ های بوستر پمپ از حاصل تقسیم ظرفیت یک پمپ برحسب لیتر در دقیقه به تعداد الکتروپمپ های بوستر پمپ بدست می آید. راندمان منبع دیافراگمی معمولا 33 درصد است لذا حجم منبع دیافراگمی 3 تا 4 برابر حجم واقعی آن خواهد بود. زمانی که چند الکتروپمپ باهم روشن میشوند علاوه به را تأمین آب مورد نیاز مصرف کننده، مقدار آب اضافی در منبع دیافراگمی ذخیره شده و باعث افزایش تدریجی فشار آب سیستم و رسیدن به فشار پرشر سوئیچ حداکثر میشود و به این وسیله دستور خاموش شدن الکترو پمپها روشن توسط تابلو برق بوستر پمپ صادر میگردد البته ممکن است تابلو برق دستور خاموش شدن بعضی از الکتروپمپ ها را بدهد تا فشار از مقدار حداکثر کاهش یابد. در این حالت آب مصرفی از منبع دیافراگمی مصرف میشود تا فشار پرشر سوییچ به حداقل برسد.
اجزای تشکیل دهنده بوستر پمپ دور ثابت
بوستر پمپ دور ثابت در اجزای مانند بخش مکش و بخش دهش ، شاسی اصلی ، الکترو پمپ ها با بوستر پمپ های درو متغیر مشترک می باشند.
اجزای اصلی بوستر پمپ دور ثابت عبارت است از:
- مجموعه الکتروپمپ ها
- شاسی اصلی
- بخش مکش
- بخش دهش
- تابلوی کنترل و فرمان دور ثابت
- منبع دیافراگمی
- پرشر سوئیچ حداقل و حداکثر فشار
- مزایای بوستر پمپ دور ثابت
مهمترین مزایای بوستر پمپ دور ثابت کاهش توان مصرفی است به این صورت که اگر دبی مصرفی از دبی پمپ اول بیشتر باشد پمپ دوم وارد مدار شده و میزان حداکثر دبی مصرفی را تنظیم میکند.
دیگر مزایای بوستر پمپ دور ثابت کنترل سرعت است. تنظیم سرعت بوستر پمپها دور ثابت تحت کنترل مقدار سوئیچ فشار هستند و کمی ارزانتر از مدلهای معادل سرعت متغیر هستند. برای کنترل دور سرعت از اینورتر استفاده میشود که با تغییر فرکانس دور پمپ را نیز تغییر میدهد.
بوستر پمپ دور متغییر
بوستر پمپ دور متغیر از الکترو پمپهایی که به اینورتر مجهز هستند ساخته میشوند. الکترو پمپهایی به کاربرده شده در پمپ دور متغیر دارای سرعت گردش متغیر هستند که از صفر تا سرعت نامی آنها قابل تغیر است، به این صورت که با تغیر گردش الکترو پمپ، منحنی فشار و دبی پمپ نیز تغییر کرده طوری که با سرعتهای گردش مختلف در یک فشار ثابت، میتوان دبیهای مختلفی را در خروجی پمپ داشته باشیم.
در بوستر پمپ دور متغیر الکتروپمپ ها بیکباره خاموش و روشن میشوند. شروع کار پمپ دور متغیر با شروع گردش اولین الکتروپمپ اصلی و افزایش تدریجی سرعت گردش آن برای تأمین دبی آب مورد نیاز مصرف صورت میگیرد و با افزایش تدریجی مصرف آب سرعت گردش الکتروپمپ به همان نسبت همزمان با افزایش فرکانس برق خروجی از اینورتر و برق ورودی به الکتروپمپ افزایش مییابد تا آنجا که فرکانس برق خروجی از اینورتر به فرکانس برق شهر برسد در این زمان سرعت گردش الکتروپمپ و آبدهی آن در فشار مورد نظر به حداکثر رسیده است و از این لحظه به بعد الکتروپمپ با همان سرعت گردش حداکثر برق شهری کار خواهد کرد و اینورتر در دومین مدار الکتروپمپ اصل قرار میگیرد و فرکانسان به آرامی از صفر به حدی افزایش مییابد که اضافه مصرف آب را نسبت به حداکثر آبدهی یک الکتروپمپ تأمین نماید و این ترتیب تا آخرین الکتروپمپ ادامه پیدا میکند. روشن و خاموش شدن الکتروپمپ ها کاملاً نرم و تغییرات سرعت گردش آنها به تدریج و با تغییرات دبی مصرف آب صورت میگیرد. تغییر تدریجی سرعت گردش الکتروپمپ باعث ثابت بودن کامل فشار آب میشود که این مشخصه اصلی پمپ دور متغییر است
جزای تشکیل دهنده بوستر پمپ دور متغیر
قابل ذکر است که توضیح یک سری از اجزای بوسترها در پمپ دور متغیر و پمپ دور ثابت به صورت مشترک وجود و تنها در چند قطعه مجزا می شوند. اما به طور کلی اجزای پمپ دور متغیر به صورت زیر می باشد.
اجزای اصلی بوستر پمپ دور متغیر عبارت است از:
- مجموعه الکتروپمپ ها
- شاسی اصلی
- بخش مکش
- بخش دهش
- تابلوی کنترل و فرمان دور متغیر
- پرشر ترانسمیتر
- booster pump
بوستر پمپ دور ثابت
در بوستر پمپ دور ثابت، پرشر سوییچ نصب شده روی آن، به پمپ ها به صورت نوبتی فرمان می دهد تا بر حسب نیاز خطوط لوله را تامین نمایند
بوستر پمپ دور متغیر
در بوستر پمپ دور متغیر، قابلیت تنظیم سرعت گردش پمپ با استفاده از اینورتر های تابلو فرمان بوستر پمپ دور متغیر فراهم می شود.
طراحی انواع بوستر پمپ با تابلو برق
یکی از بزرگترین تولید کنندگان شیرآلات و پمپ های صنعتی در جهان است
- کیفیت برتر در دنیا
- مصرف پایین انرژی
- هزینه نگهداری پایین
- بدون صدا ودسیبل
- الکتروموتور های طلایی
فروش پمپهای KSB آلمان
فروش انواع پمپهای برند KSB ساخت آلمان با کیفیت و عمر بالا و هزینه پایین نگهداری
Calio-Therm
Calio S
Etaline
Etaline DL
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل سرعت بدون صدا حداکثر دمای عبور سیال 110 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 51 m³/h
Max. head 18 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل سرعت بدون صدا حداکثر دمای عبور سیال 95 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 3.5-6 m³/h
Max. head 6 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل سرعت بدون صدا حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 850 m³/h
Max. head 140 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل سرعت بدون صدا حداکثر دمای عبور سیال 120 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 150 m³/h
Max. head 21 m
Calio Z
Etaline L
Etabloc
Etanorm
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های نگهداری و تعمیرات توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل نگهداری اتوماتیک حداکثر دمای عبور سیال 110 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 52 m³/h
Max. head 18 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه نگهداری و تعمیرات با موتور دور متغیر با کنترل سرعت با دبی و هد به نسبت کارکرد اتوماتیک سیستم دمای عبور سیال 120 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 95 m³/h
Max. head 21 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا همراه با کنترل سرعت بصورت دور متغیر و دبی حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 850 m³/h
Max. head 140 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
حداکثر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی توسط فناوری با راندمان بالا دور و سرعت ثابت سیستم کمترین صدا حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 740 m³/h
Max. head 160 m
Etanorm SYT
Etanorm-R
Etanorm-RSY
HPK-L
سیستم آبداغ چرخشی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و مکش خوب و عملکرد بدون حفره کاویتاسیون در طیف وسیعی از عملکرد اتوماتیک حداکثر دمای عبور سیال 350 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 754 m³/h
Max. head 102 m
سیستم گرمایش و سرمایش چرخشی
کیفیت بالا و سایش اندک ،دبی بالا و هزینه نگهداری و تعمیرات با موتور دور متغیر با کنترل سرعت به نسبت کارکرد اتوماتیک سیستم دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 2280 m³/h
Max. head 101 m
سیستم آبداغ چرخشی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و مکش خوب و عملکرد بدون حفره کاویتاسیون در طیف وسیعی از عملکرد اتوماتیک حداکثر دمای عبور سیال 350 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 2285 m³/h
Max. head 101 m
سیستم آبداغ چرخشی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و مکش خوب و عملکرد بدون حفره کاویتاسیون در طیف وسیعی از عملکرد اتوماتیک حداکثر دمای عبور سیال 400 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 1400 m³/h
Max. head 233 m
Movitec
Movitec VCI
ILN
Etaline-R
سیستم آبرسانی و آتش نشانی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و عمر طولانی و استفاده از فولاد موتور دور متغیراتوماتیک با هد بسیار بالا برای حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 192 m³/h
Max. head 415 m
سیستم آبرسانی و آتش نشانی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و عمر طولانی و استفاده از فولاد موتور دور متغیراتوماتیک با هد بسیار بالا برای حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 26.3 m³/h
Max. head 249 m
سیستم آبرسانی و آتش نشانی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و عمر طولانی و استفاده از فولاد موتور دور ثابت با هدو دبی بسیار بالا برای حداکثر دمای عبور سیال 70 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 3700 m³/h
Max. head 162 m
سیستم آبرسانی و آتش نشانی
کیفیت بالا و سایش اندک ، سطح لرزش کم و عمر طولانی و استفاده از فولاد موتور دور ثابت با هدو دبی بسیار بالا برای حداکثر دمای عبور سیال 140 درجه سانتی گراد
Max. flow rate 753 m³/h
Max. head 97 m
پمپ های سیرکولاتورخطی
پمپ های سیرکولاتور روتور تر
پمپ های روتور تر فاقد کوپلینگ هستند و در این انواع سیل پمپ حذف می شود معمولا پمپ های روتور تر قابل تعمیر نیستند
پمپ های سیرکولاتور روتور خشک
پمپ های روتور خشک مجهز به الکتروموتور عادی و کوپلینگ هستند پمپ های روتور خشک به راحتی قابل تعمیر می باشند.
منبع دیافراگمی در بوستر پمپ
مخازن ضربه(Surage Tank) یا مخازن دیافراگمی در سیستم های پمپاژ مورد استفاده قرار می گیرند.مخازن سربسته ای هستند که از هوا یا نیتروژن پر می شود لازم است تا آنجا که مقدور است این مخازن به قسمت خروجی یا ورودی پمپ که عامل ایجاد کننده ضربان است، نزدیك باشد. در حالی که مایع با فشار پمپ ها در حال خارج شدن از لوله خروجی است قسمتی از آن وارد محفظه هوا شده، هوای داخل آن را فشرده می کند. با خاموش شدن پمپ ها جریان مایع در خروجی بواسطه نبودن فشار قطع می شود
انواع منبع تحت فشار آب
منبع تیوپی
منبع دیافراگمی
- سیل های کارتریجی
- سیل های مخصوص پمپ های آب گرم
- مخصوص پمپ های روغن داغ
انواع سیل KSB
پمپ ksb
ساخت بوستر پمپ از برند ksb
پمپ گراندفوس Grundfos
ساخت بوستر پمپ از برند گراندفوس Grundfos
پمپ ویلو wilo
ساخت بوستر پمپ از برند ویلو wilo
پمپ پنتاکس pentax
ساخت بوستر پمپ از برند پنتاکس pentax
پمپ استاندارد Standart
ساخت بوستر پمپ از برندپمپ استاندارد Standart
پمپ پمپیران Pumpiran
ساخت بوستر پمپ از برند پمپیران
پمپ نوید سهند Navid Sahand
ساخت بوستر پمپ از برند پمپ نوید سهند Navid Sahand
پمپ سمپا Pump sempa
ساخت بوستر پمپ از برند سمپا
پمپ ابارا Ebara
ساخت بوستر پمپ از برندپمپ ابارا Ebara
پمپ لوارا Lowara
ساخت بوستر پمپ از برندپمپ لوارا Lowara
پمپ لئو LEO
ساخت بوستر پمپ از برندلئو LEO
ساختمانهای بلند مرتبه مناظر شهرهای بزرگ ما را در سرتاسر کشور بزرگ ما تزئین می کنند. آنها نه تنها از نظر معماری یک چالش هستند ، بلکه عوامل چالش برانگیز دیگری نیز در طراحی هرکدام مانند پمپاژ آب وجود دارد. تعداد کمی از افراد هرگز در مورد چگونگی رسیدن آب به طبقات آخر این ساختمان ها برای زندگی روزمره مانند نوشیدن و استحمام و استفاده های مکانیکی مانند برج خنک کننده و تأمین تجهیزات HVAC فکر می کنند. سیستم های تقویت کننده اکنون به صورت پیش ساخته و لغزنده نصب می شوند ، که امکان نصب آسان را فراهم می کند و بسیاری از راه حل های طراحی را برای پاسخگویی به نیازهای فضای محدود فراهم می کند. اکنون صاحبان ساختمان می توانند از بین پیشرفته ترین پمپ های دور تغیر یکی را انتخاب کنند که می تواند قبض های انرژی را در طول عمر سیستم به نصف کاهش دهد در حالی که عمر سیستم را سالها افزایش می دهد. دیگر پیشرفتهای این فن آوری می توان به سیستم PLC اشاره کرد که به اپراتورها اجازه می دهد با لمس انگشت تنظیمات سیستم را انجام دهند ، قابلیت رابط در سیستمهای اتوماسیون ساختمان موجود و “فناوری پمپ هوشمند” که به سیستم تقویت کننده اجازه می دهد خود را به طور مداوم تشخیص دهد. و هرگونه مشکل را به اپراتور هشدار دهید. لذت سیستم های تقویت کننده پمپ با سرعت متغیر از آنجا که فشار ثابت آب در ساختمان مورد نظر است ، می توان از طرح های کنترلی مختلفی برای حفظ فشار مطلوب با جریان های مختلف استفاده کرد.سیستم های تقویت کننده پمپ با سرعت متغیر به دلیل مزیت کاهش تجهیزات و هزینه های انرژی ، از بین بردن ضربه چکشی آب و موج هایی که در بیشتر سیستم های سرعت ثابت و سرعت متغیر وجود دارد و می توانند تنظیمات دقیق فشار را داشته باشند ، به سرعت به اولین انتخاب برای مهندسان تاسیسات تبدیل می شوند.سیستم های فشار آب با سرعت متغیر از یک مبدل برای حس فشار و تنظیم خودکار سرعت پمپ برای حفظ فشار تخلیه ثابت بدون در نظر گرفتن تقاضا یا جریان استفاده می کنند. نتیجه این است که با کاهش تقاضای جریان ، انرژی پمپ مورد استفاده کاهش می یابد. از طرف دیگر ، سیستم های با سرعت ثابت بدون توجه به جریان ، همان سرعت پمپ را حفظ می کنند و برای تنظیم فشار ساختمان به شیرهای کاهش فشار (PRV) بستگی دارند.
طبقه بندی راندمان الکتروموتورها
براین اساس موتورهای الکتریکی در رنج 0.12 تا 1000کیلووات از نظر راندمان به چهار کلاس IE1 راندمان استاندارد، IE2 راندمان بالا، IE3 راندمان عالی و IE4 راندمان فوق عالی تقسیم می شوند. بر اساس قوانین کنونی اتحادیه اروپا، استفاده از موتورهای IE1 ممنوع و حداقل کلاس قابل قبول IE2 است. ضمنا موتورهای دارای توان 0.75 تا 375 کیلووات که مجهز به درایو نیستند، حتما باید دارای حداقل کلاس IE3 باشند.